Over de leden van OER-sport

large photo rob

Hallo Actievelingen,
mijn naam is Rob Hartemink en ik woon in het rustige Westendorp samen met mijn vriendin, zoontje en onze hond. Werkzaam ben ik in Doetinchem.

In mijn vrije tijd ben ik bezig met de sport zo vaak en zo veel als de tijd dit toelaat. Na jaren zelf intensief te hebben gesport in zoveel mogelijk disciplines, leek het mij leuk om mijn kennis over te dragen op anderen, zodat ook zij plezier gaan beleven aan het beoefenen van de sporten die zij leuk vinden.
Waarbij ik ook de mens achter de sport tracht te begeleiden en te coachen tot die o zo belangrijke gezonde Lifestyle. Ik ben daarvoor opleidingen gaan volgen in diverse takken van sport en Communicatie, waaronder buitensport in de breedste zin van het woord. na een opleiding van drie intensieve jaren bij de Voshaar te Eibergen. ben ik ook blijven hangen om de jeugdtrainingen gestalte te geven, met name op het gebied van survival.

Tussendoor ben ik aan een opleiding begonnen bij de KNAU tot looptrainer recreatieve loopgroepen. Hier ben ik nog volop mee bezig, maar op een veel bredere basis. Inmiddels is daar namelijk het CIOS bij is gekomen. Wat heeft geresulteerd in een mooie verdieping van de algehele kennis op sportgebied.

In samenspraak met mijn vriendin (die ook sporttrainer is, en masseuse) ben ik me verder gaan ontwikkelen. Mijn looptrainingen zien er al sinds 2006 niet meer uit als looptraining alleen. Ik ben namelijk van mening dat je niet alleen met je benen loopt, maar met je hele lichaam.
Dit soort trainingen lijken ook op de huidige Bootcamptrainingen. Je kunt dus zeggen dat ik dergelijke trainingen al jaren met veel passie geef.

Daarnaast ben ik ski- en snowboardleraar. Dit is ook weer te gebruiken voor specialistische trainingen zoals Ski Fit om mensen voor te bereiden op de Wintersport en of het gehele winterseizoen.
Dit is ook waar ik voor sta. Ik train alleen kleine groepen om mijn klanten en doelen goed in het oog te kunnen houden.
Terug naar alle begeleiders© 2015-2024 Kiril Tijsma